Γνωρίστε την εταιρεία μας

Συγκομιδή δικών μας ελαιόδεντρων

100% φυσικές χωρίς πρόσθετα και συντηριτικά.
Σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με του πελάτες μας.
Κατανοούμε τις ανάγκες των καταναλωτών και προσφέρουμε γνήσιες Ελληνικές εμπειρίες.

Καλλιεργώντας τον καρπό της ελιάς από γενιά σε γενιά στα ελαιόδεντρα καλαμών του Μεσολογίου και της γύρω περιοχής,το 2012 η οικογένεια μας με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι δημιούργησε μια επιχείρηση η οποία είχε ως στόχο να προσφέρει τον καρπό από τους δικούς μας ελαιώνες. Πλέον,η επιχείρηση Μπλίκας επεξεργάζεται και εμπορεύεται όλων των ειδών τις ελιές από όλη την Ελλάδα. Με βασικά στοιχεία την εμπειρία και την εκπαίδευση μας,διατηρούμε τα προιόντα σε υψηλή ποιότητα και κάτω από αυστηρούς ελέγχους τροφοδοτώντας με εκλεκτές ελιές την εγχώρια αγορά. Απά τα delicattesen της Αθήνας μέχρι και τα μικρομάγαζα των γραφικών νησιών μας,επιδίωξη μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον καταναλωτή να γνωρίσει την γεύση των ελιών.

Η εταιρεία μας προσπαθεί να συνδυάσει την φιλοσοφία των προγόνων μας με την παραδοσιακή συγκομιδή της ελιάς και τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής που σέβονται το περιβάλλον, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας Ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Για πάνω από 80 χρόνια η δέσμευσή μας ήταν πάντοτε να συνδυάζουμε μόνο αγνές πρώτες ύλες χωρίς πρόσθετα, τεχνητά χρώματα και γεύσεις. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα συστατικά για να δημιουργούμε Ελληνικά αυθεντικά και εξαιρετικά γευστικά προϊόντα, διασφαλίζοντας ότι πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Η πολιτική μας ήταν και πάντα θα είναι να χτίζουμε δυνατές συνεργασίες, ακολουθώντας δρόμους αμοιβαίας υποστήριξης, συνεργασίας και πάνω απ 'όλα εμπιστοσύνης.

Μεγάλη ποικιλία φροντισμένων προϊόντων που παράγονται από τα δέντρα μας χωρίς πρόσθετα.


Δείτε τις ποικιλίες μας Δείτε τις συσκευασίες μας